MWS Training & Beheer

Wie ben ik?

Van kinds af aan ben ik, Maurice Stuyvers, geïnteresseerd in en geobsedeerd door alles wat met computers en techniek te maken heeft.

Dit is begonnen als kind spelend met spelcomputers, om als tiener vervolgens zelf programma’s te ontwikkelen, websites te bouwen, e.d.

Lang heb ik getwijfeld om na het voortgezet onderwijs HBO-Informatica te gaan doen. Wat mij weerhield was het stereotype beeld van “de IT’er” (niet sociaal, niet communicatief). Nog meer dan IT houd ik van mensen en hecht ik veel waarde aan communicatie. Uiteindelijk ben ik de PABO gaan doen en heb ik een jaar lesgegeven.

Via een omweg ben ik uiteindelijk in de gezondheidszorg (CIZ en diverse zorgaanbieders) terechtgekomen, waar ik vervolgens allerlei functies bekleed heb, waarbij IT en dan met name functioneel en technisch applicatiebeheer van cliënt- en zorgregistratiesystemen (ECD’s), een grote rol speelde. Hier leerde ik o.a. dat “mensen” en “IT” toch leuk te combineren zijn.

Na veel kennis en ervaring te hebben opgedaan op het gebied van (technisch en functioneel) applicatiebeheer, maar ook op het gebied van werkprocessen en beleid in de gezondheidszorg, besloot ik in 2011 mijn eigen bedrijf op te richten: MWS Training & Beheer.

Door de jaren heen heb ik ervaren dat op het gebied van communicatieve IT’ers, die ook verstand hebben van beleid en werkprocessen in de gezondheidszorg (en gewoon afspraken nakomen), veel te winnen is. Inmiddels heeft MWS Training & Beheer een brede klantenkring: kleine en grote zorgaanbieders, gemeenten, maar ook softwareleveranciers voor diezelfde zorgaanbieders & gemeenten.

Voor meer informatie over mij en mijn CV kunt u HIER mijn LinkedIn pagina bekijken. Tevens kunt u op het referentieonderdeel van deze website lezen wat klanten van MWS Training & Beheer vinden. Mocht u direct contact met mij willen opnemen, kan dit via het contactformulier.Maurice Stuyvers

Functioneel & Technisch IT-Consultant | Trainer | Projectleider | SQL-Expert met meer dan 15 jaar ervaring met zorgregistratie & ECD’s

Doel:

Zo goed mogelijke randvoorwaarden scheppen zodat de medewerkers van de werkvloer optimaal hun werk kunnen doen en zich kunnen richten op het werk wat echt belangrijk is: zorgen voor de cliënt! Met mijn bedrijf “MWS Training & Beheer” vind ik het leuk lastige projecten op te pakken, om deze vervolgens naar wens van een organisatie in te richten en uiteindelijk weer over te dragen.

Specialiteiten:

-Beheren van cliënt- en zorgregistratie systemen in de zorg- en welzijnssector (applicatiebeheer)
-Data-analyse / manipulatie o.b.v. SQL-scripting en bouwen van rapportages o.b.v. Excel, Crystal Reports, SQL Views & Stored Procedures, Power BI
-Zorgregistratie en productieverantwoording/declaraties
-Implementatietrajecten Elektronisch Cliëntendossiers (ECD’s)
-Trainingen verzorgen ECD’s
-Inrichten administraties / afdelingen (functioneel) applicatiebeheer
-Expert in vertalen van ingewikkelde processen naar werkbare en begrijpelijke oplossingen & taal
-Structuur brengen in probleemsituaties, snel kunnen schakelen tussen (zorg)beleid en techniek

Programmeertalen:

SQL, MySQL, Crystal Syntax, HTML, CSS, PHP, Java, Javascript

Producten:

PlanCare (2), Qurentis, ONS Nedap, Caress, Cura, Nestor, TTS, Zilliz