Partners

Qurentis ontwikkelt branchegerichte software voor de zorg- en welzijnssector. Zij ontwikkelen deze software in nauwe samenwerking met brancheverenigingen, regelgevers en gebruikers, waardoor er een goede aansluiting is met de praktijk. Vele organisaties maken daarom dagelijks succesvol gebruik van hun applicaties.

MWS Training & Beheer verzorgt al meerdere jaren voor diverse klanten implementatietrajecten, trainingen en inhoudelijke consultancy in het gebruik van CareFriend / Collabris.

Per 1-10-2012 hebben Qurentis en MWS Training & Beheer een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Met ruime werkervaring in de zorgsector weet ik alles van de overheidsregelingen en zijn er nauwe contacten met belangrijke zorg gerelateerde instanties.

Als onderdeel van de organisatie of als klankbord, werk ik met korte lijnen, duidelijke en persoonlijke communicatie en snelle opvolging van afspraken. Dát is een samenwerking die zorgt voor een volledige financiële controle van uw organisatie.

Lees meer bij Over mij, zie mijn CV op LinkedIn of neem direct contact op. Ik ga graag met u in gesprek.

Tot snel!
Sylvia van Meenen

Adfincare en MWS Training & Beheer werken sinds 2014 in diverse projecten samen.

KEI realiseert duurzame resultaatsverbetering in de zorg door full service ondersteuning rondom de zorg(registratie) processen.

Wij leveren onze dienstverlening afgestemd op de specifieke situatie waarin uw organisatie zich bevindt.
Wij doen dit door het volledig uit handen nemen van werkzaamheden of uw organisatie juist te helpen de werkzaamheden zelf beter uit te voeren.

Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van extra personeel op uw cliëntenadministratie, aanpassen van de interne processen op veranderende wet- en regelgeving of een volledige procesoptimalisatie van uw administratieve organisatie. Wij staan voor u klaar!

KEI en MWS Training & Beheer werken sinds 2017 in diverse projecten samen.

Wij zijn CareRatio. Met onze specialisten én het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg ondersteunen wij zorginstellingen bij het optimaal inrichten van hun zorgprocessen.

Sinds april 2021 werken CareRatio en MWS Training & Beheer in diverse projecten samen.