MWS Training & Beheer

Qurentis

qurentisQurentis is één van de meest uitgebreide en kwalitatief goede cliënt- en zorgregistratiepakketten binnen de zorg- en welzijnssector.

MWS Training en Beheer is voor Qurentis B.V. de vaste partner op het gebied van implementatietrajecten, inhoudelijke consultancy en trainingen.

MWS Training & Beheer biedt op het gebied van Qurentis een scala aan gebruikerstrainingen. Grotendeels zijn er 3 algemene trainingen te noemen:

  • Qurentis Algemeen (inclusief facturatie)
  • Qurentis Collabris (IWLZ/IWLZ/IWMO/CAK/CBS)
  • Qurentis Dynamisch Zorgplan (inclusief Word sjablonen)

Buiten deze algemene trainingen kan MWS Training & Beheer voor specifieke andere modulen binnen Qurentis en/of een combinatie van de algemene trainingen een training op maat verzorgen.

De trainingen worden zowel gegeven in het trainingscentrum van Qurentis te Valkenswaard als op locatie van de klant. Vaak wordt een training op de locatie van de klant gecombineerd met aanvullende consultancy. Denk hierbij aan aanpassingen aan de inrichting van Qurentis, zodat hetgeen geleerd is meteen in de eigen omgeving wordt ingericht

Indien u over één van deze trainingen een vraag heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.