MWS Training & Beheer

PlanCare 2/PlanCare SQL

Één van de grootste spelers in de zorg- en cliëntregistratiebranche is Feirit PlanCare. Al onze consultants zijn gecertificeerd PlanCare (2) Applicatiebeheerder en werken al jaren met dit pakket bij zowel grote als kleine instellingen.

MWS Training & Beheer biedt op het gebied van PlanCare de volgende algemene trainingen:

PlanCare 2:

  • Applicatiebeheer algemeen (backoffice, gebruikersrechten, disciplines, medewerkers, agenda’s, teams, organisatiestructuur)
  • Applicatiebeheer ICP (Cliëntplan, vragenlijsten bouwen, rapportage sjablonen)
  • Inrichten overeenkomsten

PlanCare SQL:

  • Algemeen (uitleg structuur database PlanCare Dossier, PlanCare Declaratie en PlanCare 2, uitleg hoe veel voorkomende problemen op te lossen zijn via de database(s)).

Buiten deze algemene trainingen kan MWS Training & Beheer voor specifieke andere modulen binnen PlanCare en/of een combinatie van de algemene trainingen een training op maat verzorgen.

Alle trainingen worden op de locatie van de klant gegeven. Vaak wordt een training gecombineerd met aanvullende consultancy. Denk hierbij aan aanpassingen aan de inrichting van PlanCare, zodat hetgeen geleerd is meteen in de eigen omgeving wordt ingericht.

Indien u over één van deze trainingen een vraag heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.