Applicatiebeheer & Functioneel Beheer

Een afdeling Applicatiebeheer & Functioneel beheer krijgt o.a. door de sterk wijzigende wet- en regelgeving een steeds belangrijkere rol binnen iedere zorgorganisatie. Onder andere systemen voor het vastleggen van klant & personeelsgegevens en de wisselwerking tussen de verschillende data vraagt een gestructureerde beheerorganisatie. Maar denk hierbij ook aan vragen en wensen vanuit de organisatie omtrent deze applicaties.

MWS Training & Beheer kan met haar jaren ervaring binnen diverse profit & nonprofit organisaties uw organisatie ondersteunen in het neerzetten van een goede en transparante beheerorganisatie waarin functioneel beheer en applicatiebeheer een prominente rol spelen.

Aan de hand van de vele praktijkvoorbeelden van de BISL, ITIL en ASL-theorie worden de diverse kritische onderdelen binnen uw organisatie geïmplementeerd. Denk hierbij aan:

  • Incident management (Incidenten meldingen)
  • Change management (Wijzigingsbeheer)
  • Release management (Update- en implementatieproces)
  • Behoefte management (Wensen vanuit de organisatie)
Voorbeeld Change management (Wijzigingsbeheer)

Uiteraard kijkt MWS Training & Beheer naar uw unieke situatie en passen we alleen de onderdelen toe die praktisch van belang zijn.

Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.