MWS Training & Beheer

Qurentis

qurentisQurentis is één van de meest uitgebreide en kwalitatief goede cliënt- en zorgregistratiepakketten binnen de zorg- en welzijnsbranche.

MWS Training en Beheer is voor Qurentis B.V. de vaste partner op het gebied van implementatietrajecten, inhoudelijke consultancy en trainingen.

Wij worden veelal ingezet als tijdelijke of langdurige vervanging van uw applicatiebeheerder Qurentis.

Op dit moment zijn wij actief met het implementeren van het Dynamische Zorgplan bij diverse zorginstellingen. Tevens zijn wij actief bezig met het bouwen van aangepaste sjablonen t.b.v. facturatie, zorgovereenkomsten en het Dynamisch Zorgplan.

Binnen Qurentis hebben wij een aantal directe contactpersonen, zodat wij te alle tijden kunnen overleggen en daarnaast als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent Qurentis.

Onze consultants kunnen buiten de algemene applicatiebeheertaken, voor Qurentis specifiek de volgende diensten verlenen:

  • Inrichten van de rechtenstructuur
  • Inrichten van producten/tarieven
  • O.b.v. Word sjablonen alle voor u herkenbare documenten vertalen naar Qurentis (factuur, zorgplan, zorgovereenkomst, medewerkersovereenkomst)
  • O.b.v. Crystal Reports, diverse rapporten/sjablonen bouwen
  • SQL Views en Stored Procedures schrijven t.b.v. het ontsluiten van klantspecifieke Qurentis-data op het “Mijn Qurentis” dashboard
  • Implementaties nieuwe modulen (b.v: Collabris / Dynamische Zorgplan (zowel inhoudelijk als lay-out, QMP)
  • Uw huidige document mappenstructuur overzetten naar Qurentis Documentbeheer
  • Eventuele fouten oplossen, die via de “voorkant” niet meer op te lossen zijn

Het voordeel met werken met MWS Training & Beheer is dat wij buiten het technische kader goed op de hoogte zijn van de beleidsregels (NZA/Zorgkantoren). Zo kan er makkelijk geschakeld worden van beleid naar een vertaling in Qurentis.

Indien u over deze dienst een vraag heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.