Pluriform

Één van de grootste spelers in de zorg- en cliëntregistratiebranche is Pluriform van Adapcare. Al onze consultants zijn ervaren Pluriform applicatiebeheerder en werken al jaren met dit pakket bij zowel grote als kleine instellingen.

MWS Training & Beheer wordt veelvuldig ingezet in zorgorganisaties waar een tijdelijke of langdurige vacature is voor de functie van (Technisch/Functioneel) Applicatiebeheerder Pluriform. Ook worden wij regelmatig betrokken als sparringpartner voor applicatiebeheerders omtrent vragen over inrichting en gebruik van dit pakket en ontsluiten wij maatwerkrapportage uit de databases van Pluriform.

Op dit moment zijn wij o.a. actief met het ondersteunen van diverse organisaties bij de migratie van PlanCare naar Pluriform.

Binnen Adapcare hebben wij een aantal directe contactpersonen, zodat wij te alle tijden kunnen overleggen en daarnaast als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent Pluriform.

Onze consultants kunnen buiten de algemene applicatiebeheertaken, voor Pluriform specifiek de volgende diensten verlenen:

  • Importeren van externe data (b.v. migratie vanuit een ander ECD)
  • Ontsluiten van klantspecifieke Pluriform data t.b.v. maatwerkrapportage
  • Bouwen van een goede en overzichtelijke rechtenstructuur o.b.v. gebruikersprofielen
  • Bouwen/aanpassen van formulieren / Word sjablonen t.b.v. uw specifieke bedrijfsproces
  • Inrichten van de nieuwe contractstructuur t.b.v. uw specifieke zorg dienstverlening (overeenkomsten/projecten/producten/contracten)
  • Inrichten van een goede en logische OE-structuur
  • Inrichten van koppelingen met externe applicaties (o.a. Afas, Medimo)
  • Alle soorten declaraties/facturaties verrichten (o.a. AW319, WMO303, JW303)
  • Problemen oplossen die via de “voorkant” niet opgelost kunnen worden

Het voordeel met werken met MWS Training & Beheer is dat wij buiten het technische kader goed op de hoogte zijn van de beleidsregels in de zorg. Zo kan er makkelijk geschakeld worden van beleid naar een vertaling in Pluriform.

Indien u over deze dienst een vraag heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.