CareFriend / Collabris

CareFriend / Collabris is één van de meest uitgebreide en kwalitatief goede cliënt- en zorgregistratiepakketten binnen de zorg- en welzijnsbranche.

MWS Training en Beheer is voor de maker van CareFriend / Collabris, Qurentis een vaste partner op het gebied van implementatietrajecten, inhoudelijke consultancy en trainingen.

Ook worden wij veelal ingezet als tijdelijke of langdurige vervanging van uw applicatiebeheerder CareFriend / Collabris.

Op dit moment zijn wij actief met de implementatie van CareFriend / Collabris en het migreren van Qurentis klanten naar CareFriend / Collabris.

Binnen Qurentis hebben wij een aantal directe contactpersonen, zodat wij te alle tijden kunnen overleggen en daarnaast als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent CareFriend / Collabris.

Onze consultants kunnen buiten de algemene applicatiebeheertaken, voor CareFriend / Collabris specifiek de volgende diensten verlenen:

  • Inrichten van de rechtenstructuur
  • Inrichten van inkoopcontracten debiteuren (producten/tarieven)
  • O.b.v. Word sjablonen / formulieren alle voor u herkenbare documenten vertalen naar CareFriend / Collabris (o.a. factuur, zorgplan, zorgovereenkomst, medewerkersovereenkomst)
  • O.b.v. Crystal Reports, Word, Excel diverse rapporten/sjablonen bouwen
  • Queries schrijven t.b.v. het ontsluiten van klantspecifieke data op het “Mijn Qurentis” dashboard / Careblocks
  • Implementaties nieuwe modulen/Care Blocks (b.v: Collabris / Dynamische Zorgplan / Rapportage)

Het voordeel met werken met MWS Training & Beheer is dat wij buiten het technische kader goed op de hoogte zijn van de beleidsregels in de zorg. Zo kan er makkelijk geschakeld worden van beleid naar een vertaling in CareFriend / Collabris.

Indien u over deze dienst een vraag heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.